RSS

vineri, 26 aprilie 2013

VIATA PENTRU MEDIU, VIATA PENTRU OM

( ACTIUNEA NOASTRA NU A RAMAS FARA ECOU SI AM APARUT SI IN PRESA LOCALA, AICI: http://milcovul.ro/wp/?p=4309)

În cadrul parteneriatului educațional „ VIAȚĂ PENTRU MEDIU, VIAȚĂ PENTRU OM„ încheiat între Grădinița nr. 13 Focșani, ICAS VIDRA, ISJ Vrancea, Agenția pentru Protecția Mediului, Școala Gimnazială Găgești și alte instituții de învățământ din județ, GRUPA MICĂ „C„ coordonată de doamnele educatoare Popa Elena Crina și Ciornei Elena, în calitate de inițiatori proiect și GRUPELE MARI „A„  „B„  și „D„ coordonate de doamna director prof. Negoiță Monica și educatoarele Coviltir Mihaela și Lungu Laura, împreună cu părinții preșcolarilor au realizat astăzi, 26 aprilie 2013, acțiunea „PĂDUREA – AURUL VERDE„ care s-a concretizat în plantarea în curtea grădiniței a unui număr de 10 puieți ( tei, salcâm, mesteceni, stejar ) puși la dispoziție de instituțiile abilitate, precum și amenajarea unor ronduri cu flori perene.
Tot în cadrul acestei acțiuni, preșcolarii grupelor au realizat desene pe teme ecologice prin care doresc să atragă atenția asupra necesității de a proteja mediul înconjurător și în special pădurile, casa atâtor specii de floră și faună. Desenele realizate de aceștia au format un minunat banner, expus în curtea grădiniței.
Sperăm că ctivitatea a fost o reală plăcere atât pentru părinți cât și pentru copii, care s-au bucurat de soare, căldură și joacă constructivă.
MULTUMIM TUTUROR ! 
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow design customized with Smilebox

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu